tips en trends

Het laatste nieuws ivm veiligheid en beveiliging.

Wij leveren verschillende producten die een bijdrage kunnen leveren aan de bestrijding van COVID-19

Oplossingen voor koorts te meten.

Een essentieel hulpmiddel bij het detecteren van verhoogde lichaamstemperaturen, die kunnen duiden op de aanwezigheid van koorts, een van de symptomen van het coronavirus (COVID-19). Deze oplossingen kunnen tijdelijk of permanent mobiel of geïntegreerd geïnstalleerd worden.

covid-19, koorts, covid, thermisch

Oplossing voor personen telling

Stel de 1,5 meter afstand veilig!
Deze slimme camera telt het aantal mensen in een winkel en laat een lamp branden of geeft een melding weer op een monitor wanneer het maximaal aantal toegestane mensen is bereikt. 

AI camera's oftewel Intelligente camera's

Slimme camera’s zijn niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Het is kwestie van er doordacht mee om te springen en de juiste combinatie van camera, software en servers te installeren. Steeds meer bedrijven, retail winkels en overheden gaan over op slimme camera’s en op videoanalytics waarmee ze de beelden die geschoten zijn op een grondige wijze kunnen analyseren.
Denk maar aan gezichtsherkenning, people counting, heat map,…

Thermische camera's als perimeterbeveiliging

Thermische camera’s worden veelal gebruikt in toepassingen als perimeterbeveiliging, beveiliging van belangrijke onderdelen (elektrische voorzieningen, benzinepompen, enz.) en oververhittingsdetectie in kritieke infrastructuur, bosbrandpreventie en andere scenario’s.